Decor in hambar

rusticCu un iz puternic de eleganta rustica, impletita in ite vintage si ametita de flori parfumate, nunta in gradina, cu receptie intr-un hambar redecorat este preferata mea. Pentru noi, romanii, poate ca suna “prea ca la tara”, dar intr-un stat neatins de comunism aceasta idee este chiar foarte frumoasa. Mintea ta trebuie sa fie libera ca si spatiul deschis in care va avea loc nunta, iar gandurile tale trebuie sa fie “verzi” ca si dealurile ce vor inconjura invitatii.
Daca te incadrezi in aceasta categorie, cu un pic de imaginatie poti avea cea mai eleganta si frumoasa nunta intr-un…da!…HAMBAR.
Nu spun ca va fi ieftin, dar cate decoruri frumoase se pot face! Ai mai multa libertate ca intr-un restaurant unde n-ai voie sa bati nici un cui. Poti suspenda diverse lucruri, de la baloane simple, albe, pana la flori de hartie, globuri de flori, candelabre, etc. Contrastul dintre spatiul vechi, de lemn brut va pune in valoare cateva piese elegante, cum ar fi sfesnice, drapaje, lumini.
Tema nuntii are o paleta destul de larga: poate fi axata pe spice de grau, in nuante de verde, bej, maro prafuit si galben, sau pe o simpla seara de vara in rosu, orange, galben, cu flori impunatoare si colorate; se poate merge pana la un decor foarte luxos, cu trandafiri rosii, roz, albi, alaturi de bujori bogati, sfesnice aurii si dantele ca si napron, chipurile invitatilor fiind luminate de candelabre cu cristale.
Totul e dupa buget, desigur, si tocmai ca aceasta nunta va da ocazia sa economisiti, si in acelasi timp sa va puneti amprenta in tabloul general al decorului. Puteti face multe lucruri cu manuta voastra: guestbook, limonada, coronite de flori, candy bar. Multe accente vintage, stranse din podul bunicii sau din targul de vechituri vor intregi atmosfera de basm.
Daca va place ideea si doriti sa o aplicati, va doresc spor la decorat, si va asigur ca fotografiile voastre vor fi memorabile, intr-un decor atat de minunat!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s